Vardag

Spotify i framtiden?

Från den 1 maj kommer Spotiy-open förändras. 10h per månad och varje låt skall bara kunnas spela, fem gånger. De där tio timmarna är för min del ingen fara, jag får spela lite mer piano, nej men jag håller ändå på så mycket under dagarna. Men det där med att inte spela samma låt mer än fem gånger, där kommer jag jag få problem.

Så vad tycker jag? Lite sorgligt är det allt för jag uppskattar spotif-open väldigt mycket och har klarat mig bra nu trots denna ständiga reklam. Så, vill man hålla fast vid spotify så är det kanske att gå över till Premium. 99 kr/mån. Egentligen inte så farligt (en kommentar som kom till GP:s diskussioner var att det var 2 hamburgare (ca), då skrattade jag lite). Men 100 kr i månaden är mycket om man inte har något jobb alls, och det har jag just nu. Kanske något nytt att önska sig när man fyller år? Synd att jag fyller år i december.

Kanske skall man leta upp något nytt? Det snackas lite om andra alternativ. Men jag är en sån där person som har lite svårt att skiljas från saker. Men samtidigt tänker jag att det finns mycket värre saker ute i världen, det känns dumt att vända upp och ner på hela världen för det här. Och vem vet, det kanske till och med kan bli bra? Man kan inget veta förrän det ändras – då har man egentligen den riktiga rätten att klaga.

Men vad tycker ni om det här? Hur kommer ni göra?

Kommentera