Vardag

Nu är jag hemma igen

Hej svejs. Nu är jag äntligen hemma igen. Jag kom hem igårkväll men var så sjukt trött då så det hade inte blivit något vettigt då. I måndags kom jag hem från lägret men stack direkt till en vän för att sova där. Igår var det nämligen skola igen och vi skulle till själva skolan (vi har inte lektioner där annars) så då passade det bättre att sova där. På kvällen var jag iväg på ett möte med kyrkan, behöver jag säga att jag var trött när jag kom hem igår?

Lägret i Lindesberg var i alla fall grymt och jag var ledare till en urskön grupp! Det är riktigt roligt! Dessutom har vädret varit på topp hela tiden och det har gjort det hela ännu bättre. Att träffa grymma människor, att ha möten och så vidare. Ah, det blev en bra helg.

Men nu börjar skolan igen och det är ett arbete som skall göras – precis som det skall vara när man går i skolan, jag har bara haft det väldigt soft innan.

Så nu skall jag se om jag kan få något vettigt gjort och sedan lovar jag att jag skall ordna upp mina stavfel i i de tidgare inläggen. Men först lite bilder från helgen.

Kommentera