Vardag

Jag kände mig pigg då

När jag vaknade imorse klockan 8 kände jag mig pigg. Jag ångrar just nu att jag inte gick upp då, för nu en timma senare har jag ont i huvudet. Jag hoppas och tror att det beror på att jag har lite lågt blodsocker och att jag drack lite för lite vatten igår.

Jag känner just nu att mina inlägg inte är så givande, jag har inte så mycket att komma med. Idag regnar det, visst är det intressant att höra? Jag börjar få lite oroliga känslor om vad jag skall göra i framtiden och ja, jag önskar det kunde vara sol och sommar nu.

Om en stund skall jag åka in mot staden tillsammans med  min far, där kommer han släppa av mig (han skall vidare) och jag skall bege mig mot träningshallen. Förhoppningsvis är det inte så många där. Efter det skall jag ordna de sista som jag måste köpa.

Jag skall nog börja försöka somna vid elva igen. Det var riktigt skönt att känna sig utvilad vid åtta-tiden en söndagsmorgon. Men, nja…det känns lite tråkigt också.

Aja, sätter jag och bara babblar på. Kan inte bli så mycket bra av det. Bättre att göra vettiga saker.

Önskar er en bra dag 🙂

JHH


Grått och lite mer regn än på bilden

Kommentera