Vardag

Jag borde skämmas….och GLAD PÅSK

Igår när jag läste igenom mina senaste blogginlägg så upptäckte jag hur mycket stavfel och slarvfel det har blivit nu på det senaste. Det är inte okej!! Jag vet att det är bland det viktigaste, att stava rätt för det är ju så frustrerande när det blir fel. Anledningen är att jag har stressat mig igenom inläggen för att hinna med att både blogga och vara ute i solen. jag ber om ursäkt och så fort jag kommer hem och har tid (sisådär på tisdag eller nått) så skall jag rätta till detta. Så, snälla ha tålamod tills dess.

Nu har jag typ superbrottom. Så det är bara att sätta igång och göra klart det sista innan jag skall sticka.
Ha det bra och jag önskar er en riktigt GLAD PÅSK 🙂

JHH


En JHH som egentligen inte borde vara så nöjd.
Men njuter av vädret i alla fall

Kommentera