Vardag

Ännu en dag med underbart väder

Det känns som jag gör saker och jag hinner liksom inte med att uppdatera bloggen eller berätta om det i bloggen. Inte för att det är det viktigaste i hela världen men lite roligt och ja ett sätt att vara tacksam på. Just nu är jag väldigt tacksam över det här otroligt fina vädret. Därför kommer det här inlägget blir kort och kanske inte allt för intressant för snart skall jag ut och äta frukost på altanen i värmen och sedan skriva packlista i solen. Ja, det gäller att göra så mycket man kan i solen och njuta av det här underbara vädret.

Jag skall ikväll, om jag orkar, se om jag kan sätta ihop några trevliga inlägg om Armenine-resan jag gjorde så kan de komma upp när jag är iväg. Jag säger då det – det är tur att jag skall iväg för nu börjar jag bli rastlös!

Dags att sätta igång så jag hinner njuta så mycket jag kan av det här underbara väret!


Gottar mig i solen

Kommentera