Träning

Visst längtar man efter smärta i baksida lår och smalben?

Har suttit en stund och skrivit ner mitt schema och försökt få kontroll på hur mina veckor ser ut. Och det är inte så farligt som jag trodde och det kanske till och med finns ganksa mycket utrymme till träning. 

Ojämna veckor finns det möjlighet för träning 4 av 5 vardagar och så på helgen så klart. Och på under jämna veckor är det nog 3. Då har jag kollat hur tiderna ser ut och om jag kan träna i hallen. För hösten är ju här och mörket lika så. Vi får se hur det kommer bli träningen.

Jag har iallafall bestämt mig för att fortsätta träna i hallen, trots att jag inte har någon tränare eller någon annan att träna med. Jag kan ju inte bara lägga av med det här nu, jag har ju kommit en liten bit. Dessutom behöver min kropp träning!

Just nu längtar jag tillbaka till träningen. Kanske inte så mycket till intervaller, baksidor som krånglar eller smärta i smalben men till häckgång och den där härliga känslan efter en träning.

One thought on “Visst längtar man efter smärta i baksida lår och smalben?

Kommentera