Vardag

So you ask how I am How I spend my time? If I’m happy or sad What I feel inside?

Om ungefär två dagar åker jag på läger. Med helt nya människor. En helg.
Det skall bli riktigt spännande och kul 🙂

Men innan dess skall jag packa, planera, läsa lite. Åka iväg till skolan, sitta i skolan, åka hem, packa ännu mer. Åka tillbaka till staden, träffa ungdomar. Sova. Gå upp tidigt. Vara på skola och umgås med elever, träffa rektorer. Ha lite tid över. Sedan bär det iväg.

Annars ser mitt liv ut ungefär så här: Gå upp på morgonen. Sätta sig på en buss eller tåg. Sitta i köer (inte om man åker tåg dock) vara i skolan. Kila iväg till praktiken. Träffa bra människor. Komma hem ganska sent. Äta mat, duscha och så kanske det är någon timma kvar tills det är dags att sova.

Träningen då? Kanske någon tänker, den som följt bloggen eller bara läst någon rubrik. Jadu…det ser inte ljust ut på den fronten just nu. Förhoppningsvis kommer jag få lite mer ork (ju mörker det blir…)

visst låter det trevligt? 🙂

Förövrigt så har jag lyckats något med som jag faktiskt ALDRIG har gjort innan.
Jag har försovit mig! Det har inte hänt under den tiden då jag har varit stor nog att komma upp själv.
Men nu har det skett och det var den här sketna mobilens fel! Eller ja, jag bytte mobil och hej…
Det känns lite sorgligt att stryka den punkten på listan

* Aldrig försovit mig

Kommentera