Vardag

Koncentrerad av glass

Jag har haft en ganska så bra kväll 🙂 Jag fick skrattat lite och pratat av mig lite om lite bekymmer. Jag fick äta glass (lite för mycket för att det skall vara okey) och så har jag fått avsluta den här skolveckan.

Nu är jag trött så därför skall jag sova.

— Paus —

Det är jobbigt när man bara skall leta upp en bild och istället fastnar bland massa gamla bilder och tiden bara rinner iväg. Eftersom min mobil är jobbig och kameran söndrig så får det bli massa gamla bilder. Sisådär 4 år kanske. Men det är väl en fröjd att se, eller hur? Har några som man kanske kan göra något roligt av…

Så här kan det se ut när Johanna äter glass.
Dock ser det ut som jag spanar in något annat.
Vad kan det vara?
(Om jag får göra en egen gissning;
så tror jag att helt enkelt bara har fastnat i tanken)

Kommentera