Vardag

Sammanfattning av sommaren 2010 – Del 1

Här kommer listan jag pratade om. Det är lite emot mina egna principer det här faktiskt. Så fråga inte varför jag gör det. Men om ett år kanske det är lite intressant, kanske?

SAMMANFATTNING AV SOMMAREN 2010! Del 1

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Tog körkort! Och förhoppningsvis kommer jag aldrig göra det igen!

Dog någon som stod dig nära?
Nej, men det känns som det är många nära som har haft anhöriga som avlidit och det känns jobbigt.
Vilka länder besökte du?
Sverige. (Det får gärna vara en förändring där nästa sommar)
Är det något du saknade under sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011?
Ja, som sagt kanske lite mer händelser utanför Sverige? Sedan kan jag ju inte säga att jag saknade jobbet men plånboken gör det, så kanske lite jobb? Och så fler dagar med sådan där kanonvärme.
Vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas?
Hmm…jag har ingen sådan där övergrym dag. Men jag kommer nog aldrig glömma den rundan Jonatan gjorde på Settlers (3 juli typ) eller när vi hade spelkväll och jag körde över min mobil, det kommer jag aldrig att glömma för de kommer påminna mig om det tills jag dör.

Största misstaget?
Jadu…Har jag gjort något sådär stort misstag på det sättet? Kanske pratat lite för mycket i vissa lägen men inget så där supermisstag. Och att köra över sin egen mobil är inget misstag!
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag hade en släng av något där ett tag, lite magkatarr och grejer. Och just det ja!! Jag har ju fortfarande kvar ett ärr från det när jag brände mig på en plåt när jag och Maria firade midsommar. Det var förövrigt samma dag som jag snubblade över en annan plåt i köket..som Maria skrattade!
Bästa köpet?
Jag tror det får bli min väska, eller kanske lite kläder? Jag har faktiskt inte köpt något sådär som har varit toppen på det sättet. (däremot känns det som jag har lagt ut alldels för mycket pengar)


Vad spenderade du mest pengar på?
Jag vill inte tänka på det (läs: körkort)
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Klart att jag blev glad och lättad av att få mitt körkort. Sedan har varit glad varje gång jag gjort något tillsammans med andra människor, det känns grymtkul att känna sig social igen!!
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2010?
”Fly on the wings of love” mest för att min bror spelat den i tid och otid, ostämt eller stämt, sjungt den på engelska eller intressant svenska. En utav gångerna kom han in på mitt rum med en väldigt ostämd gitarr och sjöng på intressant svenska i en annan tonart än vad han spelade… Det har varit väldigt roligt. ”Woo Hoo” Den är så bra!!

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Oj. Svårt fråga! Det beror på vilken nivå man pratar om. Jag har nog varit gladare på det lättsamma planet (ja..jag har olika plan) och det har känts riktigt, riktigt bra! Sedan så har jag nog samtidigt varit mer ledsen på ett annat plan. Det är så svårt att svara på det.
Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet att jag inte borde säga träna, för det gör jag jämt. Klagar på att jag inte tränar , när det bara är att gå ut. Men jag var ändå lite duktig där i början av sommaren. Men kanske… jag önskar att jag badat mer (i lite varmare sjöar och lite mer i hav)
Vad önskar du att du gjort mindre?  
Inte fjompa så mycket med maten
Hur tillbringade du midsommarafton?
Firade farfar.
Blev du kär i sommar?
Blev? Nej.
Hur många förhållanden?
Jo, men 20. Minst. (är det en merit att ha många? Isåfall säger jag 20 om det inte är det så säger jag 0 och då är jag ärlig) Nej, jag gillar inte hur man formulerar frågan. Ja, jag skulle kunna skriva om den.
Favoritprogram på tv?
Jag har sett ganska lite på TV det senaste men i början så tittade jag ju på Fotbolls-VM som en tok, så det blir svaret.

Klicka HÄR för att komma till del 2

3 thoughts on “Sammanfattning av sommaren 2010 – Del 1

Kommentera