Vardag

Jag kan visst! Sådetså!

Det finns kanske en risk att de kan vara så att någon eller några har läst mina senaste inlägg (här, här eller här) och tänkt; “vad lite hon kan”. Så för att inga missförstånd skall uppstå så tänkte jag att bara säga att jag visst vet hur man tvättar och städar och plockar upp väskan. Det är enkelt. (sortera kläderna…det spelar ingen roll om du blandar rött eller vitt..kläderna fäller inte)

Jag tycker bara det är så ofantligt tråkigt att städa, plocka upp väskan från läger, hänga tvätt eller laga mat. Och att jag ibland glömmer fickorna, det är en annan sak. Jag kan laga mat så jag själv blir mätt men jag är inte duktig på det. Det jag inte kan är ju det där med kamera men där ställer ju folk upp så det är lugnt.

Dessutom tycker jag den humorn är rolig, jag skulle skratta om någon annan skrev liknande inlägg. Kanske är det någon där ute som har samma hurmor? Annars kan ni i alla fall väl låta mig få skratta och tro att jag är rolig?

Så. Jag kan både tvätta och städa, vara vuxen och tänka förståndigt. Men just nu känns det väldigt bra att vara lite barnslig och ha barnslig humor, för det passar in i mitt, just nu, lite röriga liv.


Försöker hitta någon form av seriös bild där jag är med.
Det är jättesvårt.
Det här är en utav de få bilder där jag är seriös.

One thought on “Jag kan visst! Sådetså!

  1. Jag tycker att du är duktig 🙂 Spelar ingen roll vad andra tycker! (Det är väl ändå min röst som räknas? (A) ) Haha förlåt<3
    Möjligtvis bilden jag tog? Kram

Kommentera