Vardag

Jag får erkänna att jag är besegrad

Godmorgon!!

Har precis bestämt mig för att stanna hemma idag också. Visserligen känns kroppen mycket piggare och jag har inte den där infektionskänslan som jag hade tidigare. Däremot så har jag huvudvärk som nog bland annat beror på att slemhinnorna i bihålorna är uppsvulna och allmänt irriterad, precis som det brukar vara. Dessutom hostar jag som en galning.

Nej tack, jag tror inte jag skall sitta i ett trångt klassrum där syret är rejält dåligt och ha huvudvärk. Dessutom hostar jag så ingen annan skulle höra vad den andre säger.

Kanske, kanske blir det lite praktik i eftermiddag, jag tror inte jag smittar längre så det handlar mest om hur mycket jag orkar och om det blir bättre uinder dagen.


Den som följde bloggen i början av året
kommer kanske ihåg att jag åkte skidor.
Det var här bland annat.
Det har man lite svårt att tro just nu

Kommentera