Vardag

Vilken dag!

Eller inte.
Jag har haft en ledig dag idag. Så brutalt underbart!! Jag sov länge och låg kvar extra lång tid i sängen. Jag har gjort det mesta extra långsamt. Jag har tagit mig en promenad (jag har faktiskt lite ont i ryggen nu, är jag så otränad? Inte roligt…) Jag har varit och handlat och jag har gjort, ingenting. Jag älskar lediga dagar!!

Ibland längtar jag till så som jag hade det i början av förra året. Jag kunde gå upp i lagom tid. Äta frukost ganska långtsamt, kolla igenom datorn och sedan ge sig ut och träna lite. In och äta och så plugga. Kanske något kort träningspass på eftermiddagen eller lite piano eller liknande.

Nu är det mer. Upp tidigt, tidigt. Vara i skolan, sticka till praktiken. Göra något annat och komma hem klockan tio på kvällen. En viss skillnad. En brutal skillnad faktiskt. Men jag gillar skolan och praktiken. Det är bara den här tiden hemma som jag kan sakna ibland. Att kunna sitta uppe lite senare på kvällen och inte behöva gå så tidigt.

Ibland funderar jag på om det hade varit bättre att flytta. Inte behövt ägna så många timmar åt bussresor. Men det hade inneburit massa annat att tänka på. Jag får helt enkelt gallra i det jag gör och hitta en bra lösning.

Nu kanske någon undrar varför jag sitter uppe just nu? Fråga mig inte. Jag vet bara att jag sov en timme vid sex-tiden. Smart? Nej!


Nu skall jag ner och äta en ostkäncka
Och på fredag skall jag köpa kiwi!!

Kommentera