Träningsdagbok

Träning: Lördag 9 oktober 2010

Dagens träning: Jogg + styrka för mage och rygg

Körde 1 km jogg idag! Och det gick så sjukt bra! Riktigt, riktigt bra!! Jag kom in i ett behagligt tempo och hade det inte varit så att jag var så inställd på att jag skulle springa just 1 km och anpassade mig efter det så hade jag nog orkat lite till för nu behövde jag inte kämpa så mycket. Det kändes sjukt bra!!

Synd att jag inte tog tiden, det hade blivit väldigt intressant att se. Jag brukar inte vara så fixerad vid tider men ibland tycker jag det är lite roligt för att peppa mig själv och kämpa lite till. Det hade var kul att veta det här idag.
Det var länge sedan det kändes så bra!

Efter joggen blev det styrka för mage och rygg:
2*10 Magövning 1
2*10 Magövning 2
6*10 Magserie
1*15 Ryggövning 1
1*15 Ryggövning 2
1*10 Ryggövning 1
1*10 Ryggövning 2
1*5 Ryggövning 1
1*5 Ryggövning 2

Jag orkar just nu inte förklara de olika övningarna, jag har inga bra namn och det skulle ta tid att förklara dem genomgående, därför förklarar jag lite bara för att visa lite hur passat var.

Förövrigt så börjar det bli kallt nu. Det var 2 grader när jag gick ut nu ikväll. Lite tråkigt, nu får man börja tänka att på att ge sig ut och träna när det fortfarande är lite varmt på dagen. Idag kom de varma kläderna fram och lika så reflexvästen – man måste ju synas nu när det börjar bli mörkt. (Jag joggar lite på bilväg där de kanske inte kör som dårar, inte alla iallafallm men det är inte precis så man känner att man vill springa där utan reflex)


Ungefär så ser min ut

Kommentera