Vardag

Slarvig, oplanerad och inspirerad av det som är tråkigast

Jag har kommit hem från läger. Ett bra läger dock är jag lite trött. Och slarvig och oplanerad som jag är så har jag inte pluggat det jag måste göra tills imorgon. Det är visserligen inte så mycket och man behöver inte göra det så djupt men jag vill ändå göra det. Tror ni då inte att jag hamnar i det där stadiet som jag gjorde under gymnasiet, framför allt det första året.

Helt plötsligt är det som man inte vill göra annars intressant och kanske till och med roligt att göra;

* Hade någon bett mig städa mitt rum eller någon annans rum så hade jag med glädje svarat “ja visst”

* Jag sätter mig och spelar en låt på pianot som är svår rent rytmiskt och jag hatar rytmer och punkteringar och bågar och alla andra sådana fina musikaliska låtar.

* Det är nästan till och med så att jag skulle kunna tänka mig att packa upp väskan, men bara nästan (för er som inte vet så tycker jag det är bland det tråkigaste i hela världen, kanske en liten överdrift men ändå!!!)

Så var händer nu? Nej, det här går inte. Jag kommer inte klara plugga.
Jag får helt enkelt gå ut på en promenad och se om hjärnan friskas upp lite utav att få lite syre.


Det är smart om man har med sig tandborste på läger…

Kommentera