Vardag

När man börjar uppskatta något

Först vill jag bara säga till er som inte tycker om ormar.
I mitt förra inlägg så är det en kopparödla (så egentligen är det ingen orm..om det hjälper) som “startbild” innan man startar filmen. Det är absolut inte mening och själva filmen och bilderna där innehåller inte fler ormliknande djur.

Sedan vill jag säga att det verkar vara något vajsing med bloggen, det är förhoppningsvis inte mitt fel.
Förövrigt så håller jag på att ändra om här och där (men jag tror inte det kan påverka de problem som har uppstått nu). Då kan man fråga sig, hur går det egentligen med renoveringen? Nja, det går framåt i små, små steg. Det är ju trevligt det iallafall.

Nu skall jag hoppa in i duschen och sedan sova, jag är riktigt trött.
En bild från min promenad idag, jag har börjat uppskatta promenader mer och mer nu.

One thought on “När man börjar uppskatta något

  1. Jo det är klart; jag brukar börja köpa julklappar ganska tidigt.. men själva julpyntet tycker jag är tidigt att börja sälja redan nu!

Kommentera