Vardag

Hahaha! Det är kul med roliga sms!

För ett tag sedan så såg jag att någon (tyvärr kommer jag inte ihåg vem så jag kan inte länka dit) hade skickat in ett sms till 118 800 och frågat vad en viss blogg handlade om. Och jag som tycker sånt ibland är lite småroligt tänkte att jag kan väl lika gärna också testa det.

Så jag skickade in ett sms i stil med “vad är http://jhh.blogg.se för något”.
Och väntade.

Efter en stund fick jag ett roligt sms tillbaka.

En blogg om en ung sportintresserad tjejs liv. Hon verkar brinna för sina drömmar vilket är awesome! Att designa bloggar kanske inte är hennes starka sida men att fylla dem med innehåll är något hon är riktigt duktig på. Rock on girl 😉 “

En aningens personligt svar men jag skrattade högt och länge!!
Kanske borde jag nu tänka till när jag funderar på att ändra lite här.
Det här är också anledningen till att jag skrev det här inlägget
Kanske borde jag anlita någon annan? 😉

2 thoughts on “Hahaha! Det är kul med roliga sms!

Kommentera