Vardag

Godis är inte nyttigt…tyvärr

Efter att ha gjort många försök med olika pianostycken så har jag nu gett upp. Jag har suttit flera timmar och spelat och kommit…en takt i vissa fall. Hur roligt är det? Det är sådana där tillfällen jag verkligen inte har tålamod.
Jag hoppas det ger med sig snart. Jag hade behövt spela något enkelt men som ändå låter bra. Jag vet dock inte riktigt vad.

När jag för ett tag sedan gav upp musiken för idag så fick jag en impuls att städa över mitt rum. Eller snarare plocka i ordning runt mitt skrivbord. Så nu är alla viktiga papper instatta i pärmar. Säga vad man vill om svenska kyrkan (och nu antyder jag inte något positivt eller något negativt!!) men skicka brev och papper det kan dem! Dessutom är jag så duktig på att samla på mig saker som jag inte behöver men jag tänker “tänk om jag i framtiden behöver det här och vet att jag en gång har haft det men nu har slängt det”. Hallå? Som om en sådan situation kommer uppstå? Ja, det finns en risk. Men hur mycket kris kommer det vara? Inte så mycket.

Nu skall jag gå och behandla mina tänder med något bra.
Det är inte nyttigt varken för kroppen eller tänderna att äta godis.
Typiskt.


Då det gick bra…

Kommentera