Vardag

Fem flyttar in

Glöm ”Berg flyttar in”. Eller byt ut det mog ”Fem flyttar in” (och lägga till i en etta)

FEM FLYTTAR IN (i en etta)

Det var äventyr i helgen. De fem skulle åka till Sebbe och hälsa på. Bilen var knökad med saker och människor (ja fem stycken iallafall).

I bilen på vägen till Sebbe så skrattade jag så att tårnana rann. Jag kommer inte riktigt ihåg varför, och jag tror inte jag vill fundera på det heller. Men det var sjukt, sjukt roligt iallafall (det var bara jag som tyckte det…)

När vi väl var framme så insåg vi att vi hade väldigt mycket packning med oss. Hur kunde detta ske? Vi har ännu inte fått svar på det. Vi var alla mycket trötta och särskillt jag tyckte det var väldigt roligt att vi hade mycket packnng (jag kan inte riktigt säga vad de andra tyckte) Så när vi var tvungen att lasta flera gånger om in i hissen..då var det nära på att brista för mig. Det var länge sedan jag skrattade så mycket som den kvällen

Det blev ännu mer roligt när vi insåg hur liten lägenhet Sebbe har. Vilket egentligen är helt naturligt eftersom det är en studentlägenhet. Men in med packningen och Sebbe och så vi fem. Jodå, det gick!!

Japp, 1½ madrass fick plats i köket. Eftersom min kamera på mobilen är så dålig så väljer jag att rita upp.
Min ritkunskaper är inte de bästa så därför stämmer inte skala och egentligen är inte ritningen så bra heller.
Men jag tror man kan få en liten uppfattning.

1= bord
2=Litet bord
3 = Stol
4= Papperskorg
5= Matta med massa skor (och någonstans där skall det vara ett skåp också)
Vid TV och hyllan skall det också vara en garderob.

Det blåa är våra sovplatser.
Och som ni ser så fick ju packningen också plats.

På dagen, alltså lördagen fick luftmadresserna stå inne i toaletten i duschen (tyvärr fick jag inget kort på det). Då hade vi lite mer plats där ute. på  kvällen åkte madresserna fram igen och stolen fick ta plats på toaletten (det var väldigt roligt att kliva in där och upptäcka att stolen stod där)

 

 

Ja, det gällde att ta rätt stol…

Jag har haft en ytterst trevlig helg!!

 

 

 

3 thoughts on “Fem flyttar in

  1. hahahaha XD sjukt bra helg asså!!
    "Man kan nu mera bikta sig där inne- och man kan välja, antingen gå på toa samtidigt, eller ta sig en dusch samtidigt som samtalet" hihi:D

  2. Hahaha ååh detta är ju verkligen ett måste att göra om! Hoppas bara Secrett vill ha dit oss igen 😉 Jag hade kul och det hoppas jag alla andra med hade 🙂 (Även Olof som var lite krasslig 🙁 )

Kommentera