Träningsdagbok

Träning: Torsdag 25 november 2010

Skall försöka återge gårdagens träning, så gott det går.

Träningen bestod av:
Uppvärmning
Häckgång
Styrka
Intervaller
Cykling

Uppvärmningen:
1 km jogg. Kändes nästan helt okej. Skall se om jag ökar på den lite till nästa gång då jag kände mig varm efter men kände ändå att det kan behövas lite mer. Lite mer mjukgörande och så inför kommande häckar tex.

Häckgång:
Det är en bedrift att jag gör det helt själv. Och hur gick det då? Nja, sådär. Absolut inte så dåligt som i början men inte så bra som i slutet av sommaren heller. Jag har tappat mycket med vänster benet och ganska mycket balans. Dessutom har jag tappat mycket av armrörelsen och lite rytmen. Men det kommer! Det gäller våga fortsätta nu. Jag trodde jag skulle ha tappat mer!

Styrka:
Körde någon form av helkroppsstyrka, nästan. Jag är så dålig på vad allt heter och nästan lika dålig på att förklara så jag återger det bara  kort:
Baksida lår: 3*15 (med lätt, lätt vikt)
Framsida lår 3*15 (med lätt, lätt vikt)
Mage 3*15
Rygg 3*15
Armar 3*15
En dag skall jag bli duktigare på det där!

Intervaller:
Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag la intervallerna efter styrkan? Men det kanske är bra ibland så styrkan inte alltid blir lidande? Intervallerna såg i alla fall ut så här (Egentligen är det nog dumt att kalla det intervaller?)
60m-80-100-120-100-80-60

Cykling:
Motionscykling. För att få ner puls så cyklade jag lite istället för att köra nerjogg. Det blev nog 5 km eller något? Det minns jag faktiskt inte nu.

Jag är nöjd över träningen! Men jag är nog mest nöjd med att jag tränade överhuvudtaget!
GRYMT!

Kommentera