Träning

Nu skall det bli av!

Jag har bestämt mig! Jag har bestämt mig för att imorgon SKALL jag träna. Jag har packat väskan redan nu ikväll och jag har kollat tider när jag kan åka från skolan till hallen. Jag har sett till att jag har lunchlåda med mig så jag verkligen orkar. Jag skall dessutom gå och lägga mig ganska snart så jag är pigg och orkar träna efter skolan imorgon.

Sedan hur själva träningen kommer bli eller hur det kommer gå är en annan sak. Men just nu är mitt första mål att komma igång och få antalet träningspass att öka. Kommer jag in i rytmen att verkligen komma iväg till träningen så kommer nog träningen bli bättre och bättre.

Jag känner mig nästan lite lycklig. Det känns till och med motiverande att gå och lägga sig. Även om jag annars brukar få lägga mig tidigt för att orka upp nästa morgon så känns det inte lika jobbigt att fatta beslutet >>gå och lägga sig tidigt<<. Det känns grymt! Åh, jag är nästan lite lycklig redan nu.

Nu skall jag läsa lite bloggar och sedan sova.
Imorgon KOMMER det bli träning. YES!

Härligt=)
Godnatt

Kommentera