Vardag

Jag ber om ursäkt!

Först vill jag be om ursäkt för att jag skriver i ett inlägg att det går utmärkt att klicka på en länk utan att musiken stänger ner sig och sedan visar det sig att detta inte alls stämmer. NU går det däremot! Det gick lite för fort helt enkelt. Jag ber om ursäkt för det!

Nu är jag är hemma efter en helg borta. Nästa helg är jag inte borta – det skall bli grymt skönt och bara vara hemma. Det här får ett bli ett så kallat skriva-om-onödiga-saker-som-ingen-egentligen- mer- än-Johanna-är-intresserad-av-inlägg. Fint namn va?

Imorgon skall jag träna så nu skall jag leta upp en bra väska och sedan packa allt. Den här gången får jag INTE glömma maten! Viktigt! Sedan skall jag nog sätta mig ner och kolla lite vad jag skall träna imorgon. Mest för att ha massa olika förslag på listan – man kan aldrig vara helt säker på att man kan köra allt, speciellt inte när man är så feg som jag är.

Dessutom skall jag fundera ut en snygg vinter-design nu när vintern här, det är ju ändå första advent idag. Frågan är bara när jag skall hinna med det? Jag har ganska mycket att planera OCH plugga. Det skall bli intressant.

Nehej, bättre att få något gjort än att sitta och tänka på hur jobbigt det kommer bli.
Allt gott.
JHH

Kommentera