Vardag

För att fortsätta med tandtrådsberoendet

Som jag sa i mitt förra inlägg så har jag blivit beroende.
Men! Kan man verkligen kalla det bereonde?
Jag får gå till källan med alla svaren – wikipedia.

Vad hittar man där då? Bland annat det här:

“Man kan även vara beroende av att utföra vissa handlingar. En sentida trend är att se många vardagliga företeelser som potentiellt beroendeframkallande. Detta inkluderar TV, sex, mat, motion, Internet, Tinychat, twitter och TV-spel. En typ av beroende som är så vanlig och skadlig att den anses vara en psykiatrisk diagnos är spelberoende, då man är beroende av att spela om pengar, till exempel på spelautomater eller nätpoker.”

Nu skall vi se. TV, Internet, Twitter…tandtråd..vänta lite här nu? Stod det verkligen så?
Nej, det var inte sant. Där ljög jag.

“Nära anhöriga till beroende lider också av beroendet
Jämför med situationen här hemma. Ja, kan hända att mamma möjlitvis blir lidande.
Hon får köpa tandtråden.
Stackarn.

Ja, är det ett bereonde?
Det återstår att se.
Imorgon fortsätter undersökningen


Ibland är det till och med så att jag får använda den tjockare tråden

OBS!! Detta inlägg skall läsas med en gnutta ironi

Kommentera