Vardag

Mardröm (?)

Den som förväntar sig att det skall komma något intressant från mig…kommer nog få vänta ett ganska långt tag. Just nu känner jag inte det minsta för att göra något intressant. Det som kommer i första hand är att bli klar med skolan. När jag väl är klar med det, då kan man kanske fundera på att något intressant.

I natt drömde jag nästintill en mardröm, inte så att jag vaknade och var rädd men det var inte heller så himla behagligt. Jag drömde att jag var hos tandläkaren (det kanske inte låter så farligt om det var så att jag är ganska..inte så jätteförtjust i att prata om eller gå till tandläkaren, mild sagt) och det var allt man kunde tänka sig…eller nej, jag behövde inte få sprutor (det är helt klart det värsta) men jag skulle ändå dra tänder (jag vet inte vad som är värst…tanken på själva sprutan eller att dra tänder UTAN bedövning) usch. Säga vad man vill men jag är inte så förtjust i “min” tandläkare, varken i verkligheten eller i drömmen. Dessutom drömde jag att jag gjorde ett totalt misslyckat prov i tyska, visserligen inte så farligt men inte heller så uppmuntrande när jag skall sätta igång tyskan ordentligt om några dagar…

Nu skall jag fundera ut hur jag bäst lägger upp den här dagen.
Önskar er en bra dag
JHH

Kommentera