Vardag

Piano, tyska, tankar

Jag är verkligen dålig! Eller nej, dålig är fel ord, snarare oansvarig och inte särskilt smart, just nu! När jag gick från Maria vid två-tiden så var tanken att jag skulle sätta igång att läsa tyska för att börja bli klar med den uppgiften. Vad är klockan nu, jo snart fem. Vad tror ni jag har gjort? Jo, jag har suttit vid datorn och jag har spelat piano. otroligt dumt med tanke på att om jag bara sätter igång så kommer snart tyskan vara färdig – vilket innebär att jag är klar med gymanasiet forever! Men nej…

Men det finns vissa positiva saker med det här också. Jag har insett att jag har utvecklats otroligt, otroligt mycket i piano det senaste året (kan vara två år..jag minns inte när jag slutade att spela med en lärare). Kanske är det inte så mycket när det gäller kompa utan mer på den klassiska delen. Och anledningen till att jag utvecklats är att jag ÄNTLIGEN har börjat tro på att jag faktisk kan, lite. Jag har sagt det tusen gånger och jag säger det igen. Det hänger på att du tror att du kan klara det. Har du tanken, jag klarar det inte, nej, då går det inte heller.

Men ändå så kommer de här tankarna tillbaka gång på gång. Det är sjukt! Men jag får väl försöka gå igenom dem, Jag har ju gjort det innan. För nu måste jag verkligen läsa tyska!

Kommentera