Vardag

Man blir glad av vissa sms

Jag kan inte direkt påstå att jag är värsta sms-människan. Jag skickar en del sms, jag skickar långa sms, jag är inte ovan vid sms. Jag har ganska många sms och ja, har fått lite olika sms genom åren. Det har varit glada, ledsna, arga, upprörda sms. Det har varit sms som berört hjärtat eller som har gett ett skratt. Men det sms som jag fick idag det har jag aldrig fått innan.

Det som stod var nämligen mitt resultat i nationella provet i matte som jag gjorde nu i veckan. VG! Fatta!! Jag har gått ifrån IG i matte B till ett bra VG. Gjorde ett mycket bra VG på nationella provet. Det känns bra! Riktigt bra till och med! Jag är nöjd och jag är stolt. Matte B var ett elände i tvåan, jag bävade inför lektionerna och till slut gick jag inte på dem. Sedan blev jag sjukskriven så jag fick ändå inget betyg. Därför känns det så bra att få avsluta matten så här! Sen har jag lagt ner jobb på det. Ett tag hade jag mattelektioner fem gånger i veckan. Men jag gick till provet, var sådär lite nervös som man skall vara, gjorde så gott jag kunde, behöll lugnet. gjorde det jag skulle göra. Och se! Jag är glad och nöjd!!

Nu skall jag om en stund sova först skall jag ordna det sista inför morgondagen. Imorgon skall jag nämligen åka mot Stockholm där jag skall vara under helgen. Om det blir ett litet inlägg, det vet jag inte. Vi får se det!

Men jag önskar er alla en mycket trevlig helg 🙂
JHH

Kommentera