Vardag

Vilken dag!

Ja, vilken dag eller framförallt vilket regnväder!! Det regnar sjukt mycket just nu! Och jag jar varit hemma i drygt tre timmar och fortfarande inte fått upp värmen trots att jag legat under två filtar större delen av tiden, druckit en kopp te och ätit varm mat. Nej…det är inte roligt väder just nu.

Förövrigt så är jag klar med psykologi B nu! yeey! Jag tycker jag är duktig! Nu har jag bara två ämnen kvar (ja..om inte någon lärare kommer och säger att jag skall göra mer…) Men nog om skolan!!

Idag när jag skulle åka till skolan så lyckades jag tajma precis när 60 andra barn skulle åka med bussen!! Lyckligvist fick jag och de andra (få) som skulle åka med (förutom barnen) hoppa på först. Sedan kryllade det in barn på bussen. De var bokstavligt talat precis överallt! Det var en syn, tänk er 60 barn och alla vill in på bussen. Hade jag haft alternativet att ta en senare buss – ja tack!

Givetvis skulle dessa barn trycka på knappen så att bussen stannar. Och det sätter igång lite diskussioner mellan lärare och elever. Bakom mig sitter det tre killar (tre olika röster iaf) och den ene av pojkarna frågar “om någon tryckte på knappen och ingen erkände vem det var och alla då blev tvungen att gå resten av  biten till skolan, skulle du då erkänna att det var du trots att det inte var du så alla slapp gå” Det blev lite diskussioner som var intressanta att lyssna på.

Just nu är pianostämmaren här och stämmer vårt just nu ganska så ostämda piano, piano är inte alltid fint, inte just nu iallafall. Men oj så fint det kommer låta när han är klar.

Nu fortsätter den här dagen med bland annat packning och så.

Kommentera