Vardag

Den som väntar…

Jag ligger och funderar på uttrycket “den som väntar på något gott väntar aldrig för länge“. Är det någon mer än jag som blir lite småirriterad när folk säger så? Jag vet inte. Och så funderar jag på om ordet “vänta” är samma sak som förväntan, eller ja, det jag funderar över är om “väntar” alltid är något positivt. Eller kan man vänta på något som inte är positivt? Alltså, inte längta utan vänta. För det är skullnad.

Anledningen till att jag funderar så är att jag just nu väntar på att den här förkylningen skall bryta ut så att jag kan bli frisk. Det är jobbigt när kroppen blir sämre och tröttare och man vet att man kommer bli sjuk. Så jag går och väntar men inte på något gott utan något “ont” så att det sedan blir bra. Och ja…hur skulle ordspråket då bli? “den som väntar på något ont väntar…?

Så, är det någon som har tankar och idéer på mina funderingar så säg gärna det!

Idag har jag gjort något som jag inte brukar göra (oj det här låter allvarligt…det är det inte ) jag har druckit te, dessutom mycket te. Jag gjorde det till fram tills typ ett eller två år sedan då jag bestämde att nej, jag skallitne dricka så mycket te för det är inte bra för mina tänder (ni vet jag och tandläkare…) så nu blir det bara på läger (vilket är ganksa ofta så jag börjar dra ner på det där med) och när jag är hos Maria typ. Men idag hade jag ont i halsen och då är te bäst! Varför sa jag det här? Vet inte…dock tycker jag det här fotot passar bra in.

Jag tycker det är ett intressant kort (som jag nu ser att jag inte har gjort iordning..röda ögon…jaja) det ser ut som om jag har druckit hur mycke te och kaffe och så som helst. Det är inte alls sant. Desstom är jag hur brun som helst. Kortet är taget 2005 (vid samma tillfälle som kortet i förra inlägget).

Jag har kommit på att de bästa bilderna har jag från ja 2005/2006. Anledningen till det är nog att Helena var här hemma mer då än nu. Men mer om det en annan gång, ja, det kommer komma ett Johanna-Helena-inlägg nämligen 🙂

Dags att sova 🙂
JHH

One thought on “Den som väntar…

  1. Fast det du väntar på är ju att de ska bryta ut.. så ATT du kan bli frisk! så då väntar du ju fortfarande på något gott??<3

Kommentera