Vardag

Systrar

L kommenterade att hon tyckte att jag och min syster är mycket lika, påminner om varandra. Och jag vet inte om jag håller med eller inte. Det händer ganska ofta här hemma att de andra tar fel på oss, trots att det är 6 år mellan mig och min syster. Men jag tror framförallt vi är väldigt lika om man jämför åldrar. På den här bilden reagerade jag på att hon var väldigt lik mig (det är alltså Elin) mamma hade svårt att se vem det var och pappa tror fortfarande det är jag. Men jag tror ändå hon är mest lik mig för några år sedan.

Och nej, det är inte alls så att hon är påväg att spy eller så. Jag har inte alls kört hårt med henne. Jag kan vara lite hård mot mig men är supernoga med att aldrig köra för mycket med någon annan. Vad hon gör…det är en bra fråga. Förövrigt så var hennes svar när jag frågade om jag fick lägga upp bilder på henne såhär: “Ja, det är väl klart, så snygg som jag är”.

Vi kan ju fortsätta på syster-tema när vi ändå är igång. Här tycker inte jag vi är speciellt lika.

Här är en bild från väldigt länge sedan. Jag kan inte säga vilket år det är. Men om man ser till Elin så är inte hon särskilt stor, så det måste vara ett tag sedan. Jag tycker inte det är så mycket likheter.

Och så till sist det avslutade kortet! Det är jag men är väldigt mycket utav Elins karaktärsdrag.
Så, det finns lite likheter.

Vad är då slutsatsen? Jadu, att det händer att vi är lika?

Kommentera