Vardag

I någon sekund var det riktigt mäktigt

Jag hade en så grymt Vi har nu bestämt vad jag skall spela nästa vecka och jag fick bestämma det själv. Så det blir en liten variant av en utav de styckena jag har övat på. Jag hoppas det blir lite vackert även om jag tar bort lite. Jag skall försöka hitta den där känslan som passar bäst. Men lektionen var grym. Jag fick spela igenom, hitta känslan, slipa på det sista (nej…det kommer aldrig bli helt klockrent…) och ja, jag var lite nervös och min lärare satte olika “krav” men jag lyckades ändå väldigt bra med mycket. Det kändes grymt bra!! Det skall nästan bli kul att spela nästa vecka.

Gårkvällen spenderade jag hemma hos Maria. Det bli fniss, småskratt, flabb och flabb med applåd. (Galenskaparna…) Det blev en bra kväll trots att vi båda var väldigt trötta. Och ja, mycket trött det var jag nog..för jag minns inte så vad jag gjorde när jag kom hem. Jag vaknade iallafall av att pappa kom in på mitt rum, tog bort datorn från mitt knä, stoppade om mig lite och släkte lampan. Jag hade helt enkelt somnat ifrån allting, när jag tittade på klockan (ja han råkade väcka mig) såg jag att den var halv fem. De timmarna jag sovit med datorn iknät och de vanliga kläderna, så skönt har jag inte sovit på hur många månader som helst. Jag var totalt borta. Dock har jag en fundering…vad gjorde pappa uppe halv fem på natten/morgonen??

Jag är nog lite allmänt förvirrad och borta just nu men vad gör det? Jag står fortfarande på benen. Jag kan ha fokus om jag bara vill. Jag är mer sugen på att träna än på många månader. (Jag har fått så sjukt mycket positiva och peppande kommentarer om det så jag är helt igång med att fortsätta den här träningen…) Skolan går ändå ganska bra, det är två kurser jag inte är säker på hur det går och de har jag redan gjort klart så jag väntar på besked, sedan är det den där krångliga tyskan. Men resten har jag betyg i det jag gör nu är att göra det ännu bättre. Jag är nöjd.

Nu skall jag snart umgås lite med min bror, vi skall pussla. En mycket bra sysselsättning om man vill ha något att göra men ändå släppa allt runt omkring. Jag ber om ursäkt om det här inlägget är lite förvirrande. Och ärligt talat, förstår du inte allt så tror inte jag du har missat något heller 🙂

Önskar er en fortsatt trevlig 1 maj (just det ja..1 maj innebär lite förändring på bloggen…mer om det senare idag)

Kommentera