Vardag

Ett glatt avsked

Ja, listan blir kortare och kortare för varje dag som går. Nu har jag sagt adjö till matte B. Ååh så skönt! Gjorde nationella idag, jag vet inte vad man skall säga om det, faktiskt. Hade jag fått någon timme till så hade jag nog klarat mer men men. Jag får vara nöjd! Jag får ju betyg i kursen, bara en sån sak är jag otroligt tacksam för!!

Efter att ha kollat lite grejer i skolan så blir jag hämtad av Maria och vi åker till Trollhättan. Ja, Trollhättan av alla ställen men det är en liten tradition som vi har infört. Vi åker till Trollhättan någon eller några gånger per år. Det är en väldigt mysig och rolig tradition. Det lyckas alltid hända något när vi är ute och gör saker eller så är det vi som skrattar och finner mycket saker väldigt roliga (kan erkänna att jag gav några riktigt, riktigt dumma, knäppa, kommentarer men jag tror inte riktigt det är dags att skriva dem här…än)

Så nu njuter jag efter att ha en riktigt bra dag! Det är skönt att inte behöva plugga mer matte och jag hade en trevlig dag med Marre. Nu skall jag jag ge mig in i tyskans värld för om jag har fattat det hela rätt så är det bara tyska kvar. Skall se en tysk serie nu, den här är faktiskt bra! Annars brukar tyska serier och filmer vara ganska så konstiga och jag brukar inte gilla dem men den här är bra!!

Kommentera