Vardag

Början av veckan

Jag börjar få sommarkänslor och skulle helst av allt bara vilja få lov och slappa och njuta av solen och det fina vädret men nu är det inte alls så lång tid kvar och det känns mycket bra! Dessutom fick jag roliga besked i skolan idag när det gäller betyg, det är skönt när man får bra betyg på det som man lagt ner mycket tid och jobb på! Skönt!

Jag är fortfarande lite trött efter helgen så idag blev det ingen träning utan jag var hos Maria i flera timmar, vi hade tänkt att grilla men det blev inte så utan vi åt hamburgare eller nej, kornburgare är det nog. Om jag fortsätter vara så här mycket hos Maria så kommer också jag snart bli vegetarian, jag vet inte om jag vill detta? Men som vanligt var det bra, trevligt och mysigt. Dock påpekade Maria flertalet gånger att jag var ovanligt tyst. Jag pratar ALLTID grymt mycket när jag är hos Maria, så jag kan förstå att hon blev lite förvånad. Jag har ingen förklaring, kanske trötthet? Eller att jag inte hade något att säga?

Nu skall jag krypa ner ordentligt i min säng och kolla på en tysk serie, dels för att jag vill komma in lite i tyskan men också för att den faktiskt är bra (jag förstår dock inte allt, dialekt och att de pratar ganska fort gör att det lite svårförståligt ibland)

Kommentera