Träningsdagbok

Veckoplanering vecka 9 2010

Jag måste säga att jag tycker är väldigt svårt att göra veckoplaneringar när det gäller träniningen just nu. Jag vill göra dem för att få lite stuktur på träningen och för att planera in det i veckan. Men just nu känns det bara krångligt eftersom vädret är som det är. Jag är aldrig säker på om jag kan springa eller inte. Men det kanske är positvt att jag inte behöver planera för att träna utan att jag tränar ändå? Det kanske är det. 

Nu till att försöka planera den här veckan:
Måndag: Träning av något slag []
Tisdag: Träning i hallen med T []
Onsdag: Styrka + simning/vila []
Torsdag: Styrka + simning/vila []
Fredag: Träning av något slag (hallen?) []
Lördag: Träning/vila []
Söndag: Träning/vila  []

Jag har inte bestämt mig vilken dag av onsdag eller torsdag jag skall vila. Det spelar egentligen ingen större roll. Tränar jag den ena dagen så vilar jag den andre, så enkelt är det. Samma sak gäller det under helgen. Jag kommer vila en utav dagarna och träna den andra dagen.

Jag kommer fortsätta med rehabträningen också den här veckan men försöka få med i det passen eller så kör jag ett eget rehabpass. Får se hur det blir där men rehabträning skall det i alla fall bli!

Mål den här veckan:
Gå över obekväma gränser []
Bygga upp konditionen  []
Fortsätta med att jogga []
Inte ge upp []
Försöka satsa på friidrotten och tekniken []
Springa mer än vecka 8 []

Kommentera