Träningsdagbok

Veckoplanering vecka 10 2010

Stämmer det verkligen att det redan är vecka 10? Det är sjukt vad tiden går fort! 
Inte helle den här gången blir det någon bild. För jag tycker fortfarande det är svårt att planera veckan och göra det på ett vättigt sätt. Och nu när jag inte heller vet om jag är sjuk eller inte blir det ännu svårare.

Ibland önskade jag att jag “var som andra” och tillhörde en grupp eller någon form av planering. Ju mer jag tränare, ju mer jag vill lära mig desto mer inser jag att jag har väldigt mycket att lära mig!

Den här veckan kommer se lustig ut när jag det gäller träning:
Måndag: Promenad+ rehabträning benhinnor []
Tisdag: Träning med T/Promenad + rehabträning/vila []
Onsdag: Vila/lätt jogg+rehaträning []
Torsdag: Träning i hallen/ Vila []
Fredag: Träning i hallen  []
Lördag: Träning/vila []
SÖndag: Vila/träning []

Med andra ord: beroende på hur jag mår så kommer jag att träna lätt jogg eller vila och så resten av veckan.
Jag får ta lite dag efter dag!

Kommentera