Träningsdagbok

Utvärdering av träning vecka 9 2010

Återigen är det dags att utvärdera en träningsvecka och det är väl med blandade känslor som jag gör detta. Först måste jag bara säga att det är väldigt skönt att jag gör träningsinlägg för då är det enkelt att gå tillbaka och se vad jag gjorde för det är lite svårt att hålla isär allting. 

Så här såg planeringen för veckan ut:
Måndag: Träning av något slag [x]
Tisdag: Träning i hallen med T [x]
Onsdag: Styrka + simning/vila [x]
Torsdag: Styrka + simning/vila [->]
Fredag: Träning av något slag (hallen?) [x]
Lördag: Träning/vila [x]
Söndag: Träning/vila  [x]

Mål den här veckan:
Gå över obekväma gränser [x]
Bygga upp konditionen  [/]
Fortsätta med att jogga [/]
Inte ge upp [x]
Försöka satsa på friidrotten och tekniken []
Springa mer än vecka 8 []

Det ser okey ut! Måndagen träning blev skidor och jag körde ett pass i hallen på torsdagen istället för att simma.
Eftersom jag haft lite ont i benhinnorna och baksida lår så har det varit svårt att fortsätta jogga och bygga upp konditionen sam att springa mer än vecka 8. Och eftersom T var sjuk i tisdags så var också svårt att satsa på tekniken.

Jag är lagom nöjd med den här veckan. Jag är lite besviken på mig själv att jag tog i för mycket i torsdags. Jag tyckte jag passade mig och kroppen hade orkat så mycket mer. Det känns som om jag har bättre uthållighet och så. Därför är det synd att det är låren som gör att jag inte kan göra det jag vill göra. Men det är ju bra att jag känner mig mer tränad!

vecka 10 blir målet bland annat att jag springer mer än vad jag gjorde vecka 8. Och så får jag försöka komma ikapp med baksida lår. Sedan kan nog träningen fortsätta att köra igång.

Kommentera