Vardag

Tisdagen

Det blev ingen träning igår. Jag anade det lite redan när jag gick hemifrån på morgonen men tänkte ge det en chans iallafall. Men så blev det inte. Istället valde jag att åka hem. Gå in till församlingshemmet, sätta mig och prata lite med diakonen (vännen, extra-mamman, osv osv osv) och seda leta upp en gitarr och gå till andaktsrummet och spela lovsång. Det bästa med det är att trots att man sitter ensam så känner mig inte ensam. Och när jag senare bytte ut gitarren mot piano och solen började titta fram och lysa upp noterna då insåg jag att jag gjort det rätta valet. Lite av ångesten som ligger på lur försvann i allafall några meter längre bort (skönt…)

Kvällen fortsatte i ett annat församlingshem med de andra goingarna 🙂 (Förövrigt så är diakoner otroliga människor, för att inte tala om deras kramar, omtänksamma ord, kärlek och bara den där känslan av att “åh vad roligt att se dig”…)

Jag gjorde det bra val igår!! Kvällen var bra (läs mer HÄR) Jag fick träffat människor som jag ville träffa, Jag fick skratta lite, jag fick lyssna på musik, jag fick spela piano och så kan jag fortsätta en stund till.

Nu skall jag skriva några tråkiga mail (tyvärr…) och sedan försöka dra iväg till skolan.

Kommentera