Träningsdagbok

Träning: Tisdag 2 februari 2010

Dagens träning: Träning i hallen

Den här dagen har varit lite annorludan när det gäller träningen. Vi skulle egentligen haft träning med T men hon var sjuk, stackarn. Men vi har blivit så duktiga nu och vet vad vi skall göra (ialla fall A) så det gick ganska bra ändå.

Idag så kändes benhinnorna lite trötta men aboslut inte lika farligt som förra torsdagen. Så idag beslöt jag mig för att jogga 1 km först och sedan cykla när de andra körde löpskolning och intervaller. Jag får helt enkelt prioritera lite och idag valde jag häckgången före det andra. Jag sprang ju lite när jag värmer upp och så.

Efter cykling så blev det medcinboll av olika slag. Jag börjar bli lite trött på det men man tränar ju kroppen i alla fall.

Det blev en helt okey träning även om det hade varit roligare om T hade varit grusk. Men du får krya på dig T 🙂

Dagens träning sammfattning:
– 1 km uppvärmning
– cykel
– Häckgångar
– cykel
– Medecinboll

Kommentera