Träningsdagbok

Träning: Måndag 15 mars 2010

Dagens träning: Jogg/löpning 3 km + rehabträning för benhinnor

Det känns väldigt skönt att kunna skriva det här inlägget! Det känns väldigt skönt att återigen träna!! Det känns väldigt skönt att jag gjorde det. Det känns väldigt skönt med andra ord.

Jag gick kanske ut lite för fort och hårt, jag tror inte jag tänkte så mycket utan det var mer bara skönt att få träna igen. Sen började det kännas jobbigt men jag orkade kämpa på!! Den här gången blev tiden: 20.33. Det är ändå helt okey med tanke på att jag varit förkyld och allt det där.

Det som också är positivt är att jag inte kände av baksidalår, det gjorde inte ont iallafall. Kanske tog emot lite i en ytterst liten uppförsbacke men inte mer. Lite trött i benhinnorna men det blir så när man springer på asfallt, jag önskar att snön kunde försvinna så jag kunde springa på elljusspåret.

Och rehabträningen gick bra så nu är jag helt nöjd!!
Det känns skönt att kunna träna igen!!

Kommentera