Vardag

Rastlöshet – ett tecken på att man är betydligt bättre

Nu börjar rastlösheten komma! Samtidigt så orkar jag inte göra så mycket och gränsen där emellan är väldigt liten. Men dagen har trots allt gått ganska så fort!! Det ha varit sport idag också. Bland annat skidor och sprint. Det var spännande! Emil vann! Mycket snyggt var det i slutet. Läs mer HÄR.

Jag har spelat lite piano idag också. Det gick inget vidare! Det hade varit väldigt skönt om det kunde lossna lite i vissa låtar nu. Om ett tag skall jag spela upp och då hade det varit väldigt skönt om det hade lossnat lite så jag kunde vara lite mer säker när väl den dagen kommer då jag skall spela upp.

Sedan så börjar ju IVM imorgon!! Det skall bli otroligt roligt att se på det! HÄR kan man höra Christian Olsson i en intervju där ifrån. Jag måste säga att jag tycker det är riktigt roligt att han är tillbaka! Det glädjer ialla fall mig!!

Så är läget just nu. På träningsfronten så ligger det still nu! Om jag är bättre så blir det kanske en lätt jogg på söndag (har jag inte redan sagt det??) men annars får det bli vila och hoppas på att jag blir helt frisk så fort som möjligt 🙂

Ha en skön kväll!
JHH

One thought on “Rastlöshet – ett tecken på att man är betydligt bättre

Kommentera