Vardag

Lugn

Ibland är det så skönt att ha människor runt omkring mig som på olika sätt säger till mig när de tycker ett och annat står fel till. Jag har fått mig en tankeställare på olika sätt och ja…det har gjort mig lite förvirrad men jag börjar få det under mer kontroll nu. Jag fick ett superryck på mig själv i förmiddags (därav ett “intressant” inlägg) och fick på så sätt ut lite känslor. Nu känner jag mig lite mer stabil.

Har gått en promenad idag!! Det var härligt fast det var nog mer gemenskapen än promenaden som var det härliga!! Men det var skönt att komma ut och jag tänker nog träna imorgon 🙂 Jag hoppas på att det blir kastning för jag skall klara det (och det är inga krav utan mer bara glädje att ha något form av “utmaning”)

Det finns inte så mycket mer att säga just…det är nog det jobbiga, det är så svårt att sätta ord på saker och ting. Det gör att det blir lite svårare att bli av med det. Men eventuella problem – det tar jag imorgon. Nu vill jag mest bara njuta av att jag känner mig ganska så lugn.

JHH

Kommentera