Vardag

Jag är så trött

Klockan är nästan precis 19:45 men jag tänker ändå gå och lägga mig nu för jag är så trött och vet inte riktigt hur jag skall kunna hålla mig vaken mycket längre till. Nu har jag riktigt ont i halsen och inget är som det skall vara.

Idag har varit en riktig slappardag. Jag har kollat på Vasaloppet och jag måste säga att jag tycker det är roligt att Brink vann! Jag har hört ganska mycket om honom men det har inte varit så värst roliga saker nu det senaste. Därför är det extra roligt att han får lyckas nu. Förutom det har det varit lite alpint och skidskytte. Jenny Jonsson gjorde en fin tävling! Hon är duktig i skyttet! På det här har jag också sett Alingsås som tyvärr förlorade sin match men det var så det såg ut innan så man blir inte förvånad.

Det har varot en riktigt tv-dag. Och ja, jag är nog en lite sportmänniska. Jag väljer ofta att titta på sport om det är något på tv:n. Det finns visserligen fortfarnde några sporter jag inte riktigt förstår; Bandy, Backhoppning och så är det säkert någon mer sport också som jag inte kommer på nu.

Jag minns för några år sedan när det var Friidrott-SM (jag tror det var inomhus) och jag var hemma och tänkte att det kunde vara trevligt att se det på TV. Men nej…det är tydligen inget för TV istället väljer man att visa poker. POKER??  På sportkanaler? Det förstår jag inte!

Så,
Tittar du på sport på TV? Vad tittar du helst på? Vad undviker du?
och
Är poker en sport?

Det var det 🙂
nu skall jag sova!

Kommentera