Vardag

Jag är i extas

Wow!! gårkvällen var så grymt rolig! Det var längesedan jag skrattade så mycket! Jag var visserligen otrolig flamsig men känslan av att helt kunna släppa allt runtomkring, det var underbart! Det var skönt att för en stund släppa tankar om att jag egentligen borde träna eller att jag har kommit efter i skolan nu det senaste eller alla möten som det känns som om jag har glömt. Även om jag har haft en fantastisk vecka så kände jag mig väldigt trött rent mentalt och märker nu efteråt att jag nog har stressat upp mig lite.

Därför var det otroligt skönt att kunna hem till min fantastiska vän och bara sitta i soffan och kolla på filmer, snacka och spela. Sen att jag förlorade…det behöver vi inte diskutera så mycket om, eller? Det var en bra kväll och jag var väldigt glad när jag gick därifrån. Och sedan har dessa glada stunder blivit ännu fler på bara några timmar.

Så idag, känner jag mig i mycket bättre fom på alla sätt och vis! Jag har nu ätit ganska mycket så jag nog skulle kunna jogga idag! Åh så skönt det skulle vara! Och jag känner mig utvilad efter ha sovit  mycket det senaste. Och mentalt – ja! Det här är bra 🙂

Dags att ge den här dagen möjligheter!
JHH

One thought on “Jag är i extas

  1. Jag är super dålig på att läsa bloggar men jag gillar detta inlägget! 😀

Kommentera