Vardag

IVM börjar imorgon

Om jag inte helt misstagit mig så börjar IVM imorgon. Det är några svenskar med och det brukar vara intressant att flöja även om det inte är svenskar med. Den här gången är det TV4 som sänder det. Och säga vad man vill om TV4 men det finns en STOR nackdel. De sänder mycket av sin sport på TV4 sport (låter ju ganska självklart) Problemet är. Vi har inte tv4 Sport här hemma. Föreningen för tv-grejset här (jag vet inte hur det fungerar går inte heller in på det nu) har bestämt att nej, vi skall inte ha tv4 sport. Det är fördelen med SVT – man får möjlighet att se allt trots vilken av deras kanaler de visar det på.

Och det här året satsar TV4 extra mycket på IVM. Jag hoppas få se lite på TV4 i alla fall.  och på VM-bloggen så kan man läsa om uppladdningen och TV-tiderna. Är du intresserad så rekonmenderar jag det.

Jag är fortfarande sjuk. Kanske lite bättre idag men fortfarande inte så jag känner mig pigg att gå till skolan. Träningen får också vänta. Surt! Kanske en jogg på söndag? Jag får se hur detta fortsätter. Fördelen är ju att det är VM iallafall. Det gäller att pricka helgen man är sjuk.

Nu blir det nog snart frukost och sedan soffan resten av dagen.
Ha en bra dag!

JHH

Kommentera