Vardag

Idag är det riktigt vackert väder

Det är sol och nästan helt blå. Det är plusgrader. Tänk. Plusgrader. Det var riktigt länge sedan.
Men jag bestämde mig iallafall för att gå ut på en promenad för att njuta av solen och plusgraderna och för att stämma av hur kroppen egentligen är. Jag är inte helt bra för kroppen är trött och huvudet känns seg. Men glädjande är i alla fall att baksia lår känns mycket bättre idag och jag kan gå ordentligt med kraftiga steg utan att det krampar sig. Det är mycket bättre med andra ord! Så blir jag inte ordentligt sjuk nu så skall det inte vara några problem. Ännu mer positivt är att jag inte kände av benhinnorna överhuvudtaget. Det känns riktigt bra eftersom jag fick ont när jag gick för ett tag sedan.

Men jag tror fortfarande det är så att det är akutellt at jag skall leta upp en sjukgymnast eller liknande just för att detta inte skall hända igen. Det är ju självklart att det är något som bör byggas upp. Men det får bli en uppgift inför nästa vecka.

Kommentera