Vardag

Härliga sol och härliga dag

Jag börjar så smått komma tillbaka på alla sätt och vis. Igår var det lite träning och idag skall det bli träning i hallen. Det känns som om jag inte har varit där på evigheter, det är inte sant men det skall bli väldigt roligt att komma tillbaka dit. Det är en viss känsla av att vara där, även om jag inte känner så många där. Men de jag känner, de trivs jag väldigt bra med.

Så idag blir det lite plugg (trots att jag egentligen inte vill) och sedan så blir det träffa L en stund och sedan åker vi iväg och tränar. Detta skall bli redigt nice!!

Det kommer ingen sammanfattning av förra veckan och inte heller hur den här veckan kommer bli rent träningsmässigt. Det kommer när jag känner mig lite bättre. Men det går åt rätt håll 🙂

Ser framemot dagens träning 🙂
JHH

One thought on “Härliga sol och härliga dag

Kommentera