Vardag

Ett vanligt inlägg så här på morgonen

Ja, det brukar bli ett inlägg på morgonen/förmiddagen och så får det bli också idag. Den här dagen lär bli lugn! Jag har fått ont i halsen. Inte bra! Fick det igår kväll och även om det inte har brutit ut till någon förkylning så känns det som om det kommer göra det snart. Usch vad tråkigt när jag väl har satt igång så bra med träningen. Jag får vänta och se hur det blir. Dricka vatten och försöka få i mig vitaminer.

I vilket fall som helst så hade jag tänkt att ta en vilodag idag så det är ingen fara på den fronten. Hade först en tanke på att åka iväg och kolla på en tävling för de yngre men tänker att det är bättre att vara hemma och bara ta det lugnt.

Nästa helg är det IVM i friidrott. Och vill man ha lite mer koll på det kan man gå in på friidrottsförbundets hemsida eller så besöker man VM-bloggen. Då får man lite mer koll på de som skall med och lite så. Det tycker jag du skall kika in om du är intresserad 🙂

Men det får helt enkelt bli en bra dag med vila. Det kommer en sammanfattning av den här veckan och så får ni inte glömma att skicka in bilder och texter på vårtecken. Jag fick en bild på knoppar igår. Det inlägget kan du se här. Jag hoppas att fler bilder kan komma in 🙂

Så nu skall jag ta det lugnt och kolla lite på Vasaloppet. Är det något ni följer?

Kommentera