Träning

Efter en bra träning känns det bra

Först vill jag bara säga att ni inte får missa det här om ni är det minsta lilla intresserad av konståkning och skridskor. Det är underbart!!

Just nu njuter jag av att träningen gick så bra idag! Det känns grymt bra! Nu har jag en härlig känsla i kroppen. Knäna värker dock lite – jag tror det är all den här is som gör att jag spänner mig och så. Alldels nyss så sa de på nyheterna och vädret att den som väntar på våren blir besviken nu. Neej! Jag som vill ha vår. Barmark utan is – ja tack.

Klockan är nu halv tio och jag skall gå och lägga mig. Egentligen borde jag plugga lite mer men de timmarna jag missat, hoppat över, får jag lägga under helgen. Jag hade tänkt att jag skall gå upp och jogga imorgon. Jag tror det är bra för mina baksidalår (dock inte benhinnorna) att röra mig lite mjukt och så imorgon efter det jag gjorde idag. Dessutom skulle det hjälpa mig att komma ikapp mina kilometer den här veckan. Så är det inte för kallt, eller jag ballar ur så blir det träning imorgon bitti.

Nu skall jag fortsätta njuta och dricka vatten. Om en liten stund så blir det att sova 🙂
Jag hoppas ni har det bra 🙂

JHH

Kommentera