Vardag

Det ger gåshud

Vaknade upp på riktigt dåligt humör och ont i halsen och trött som bara den. Men efter det här är det mycket bättre!! Jag satte mig framför TV:n för att äta frukost och piggna till lite på alla dess vis. Kollar runt lite på olika kanaler på TV:n men fastnar för Eurosport och konståkning. Det är galan som var det allra sista för konståkningen under OS 2010 i Vancouver. Jag kommer nästan in i slutet men hinner se de som vunnit guld. Det var så grymt vackert! Jag fick gåshud och blev nästan lite tårögd ( ja jag vet…jag är sån…) men det är värt att titta på!!

Så klicka in HÄR (eller klicka på bilden) Och sedan är mitt tips att du spolar fram till antingen 01:40:45 eller 01:46:00 om du inte har drygt två timmar på dig, då hinner du se hela. Jag blev fast i alla fall! Det är så skickligt gjort!

Så, nu skall jag försöka ge mig iväg till skolan och sedan bär det av till hallen.
Jag hoppas ni kikar in det här nu 🙂

JHH

One thought on “Det ger gåshud

Kommentera