Vardag

Det fungerar inte att kommentera (nu går det)

Jag måste säga att jag tycker om blogg.se! Jag tycker det är ganska enkelt att göra design och det blir ganska snyggt och så. Dessutom har jag inte hittat något som blir snyggare (utan att betala pengar) än det som jag har just nu. Men nu det senaste har det varit problem. Man har inte kunnat logga in. Det har inte fungerat att ladda upp bilder. Saker har blivit omgjorda så mycket har varit segt. Och nu kan man inte kommentera. (var tydligen ett tillfälligt fel)

Det är tråkigt! Det är klart att vissa väljer att lämna blogg.se men jag kommer att stanna och hoppas på att det bara blir bättre. Jag har kollat andra bloggar (blogg.se) och man kan inte kommentera där heller så det är inte bara min blogg.

Vi får hoppas att det helt enkelt går över!

Jag har sovit ungeär 10 timmar i natt. Jag gick och la mig klockan åtta igår som sagt. Då hade jag varit trött sedan femtiden. Jag kunde inte hålla mig vaken och jag frös och kände mig inte alls bra. När resten av familjen kom hem (hade varit hemma med syster) så kika de in eftersom det tyckte det var lite konstigt att jag hade gått och lagt mig så tidigt. De sa att det kändes som om jag hade feber. Jag har mycket sällan feber!

Men nu är jag piggare! (vilket nästan är självklart..) men fortfarande ont i halsen. Så ingen hårdare träning idag! Hur det blir imorgon är en bra fråga! Det får bli nästa bekymmer.

Så idag blir det att ta det lugnt, sjukanmäla sig till skolan. Kanske möjligtivs plugga lite här hemma. Gå en promenad för att stämma av hur kroppen känns. Och så vänta på att det går att kommentera igen!  Nu går det 🙂

One thought on “Det fungerar inte att kommentera (nu går det)

Kommentera