Vardag

Det är så vackert väder!

Sitter just nu i skolan men med gott humör för jag har inget prov idag. Egentligen skulle jag haft det men lektionen är inställd vilket också betyder att provet är inställt. Skönt nu kan jag plugga lite till pådet. Jag hade nog klarat av det endå, jag har lite koll på ämnet så att säga. Men det känns alltid skönt att vara väl förberedd. Den här gången kände jag mig inte helt förberedd för jag har åkt iväg lite tidigare till träningen och så.

Hade jag satsa precis lika mycket på skolan som innan så hade jag hoppat över all träning och bara koncentrerat mig på det här provet. Jag klarar inte det längre, jag vill träna också. Därför får det bli en lite kompromiss. Jag är i skolan på dagarna och försöker ha full fokus och sedan tränar jag. Kanske blir det lite sämre betyg, ja, men jag mår så otroligt bättre när jag tränar. Och vad är då ett litet betyg jämfört med min egen hälsa?

Så nu skall jag sitta här och plugga lite och sedan åka hem och ta mig en vilodag, kanske lite rehabträning. Men eftersom det är så vackert väder så måste jag nog gå en promenad.

Hej så länge

Kommentera