Vardag

Det är ju riktigt bra, om man bara tänker efter

Jag satt och kikade runt lite min egna blogg. Det är inte alltid jag kommer ihåg allt det jag skrivit och det lätt att glömma av det som hände i september. Och tittar över varje månad så ser jag att jag faktiskt har tränat varje månad sedan september. Jag tycker det är imponernade! Jag har hållt igång! Jag har kämpat! Jag har visserligen inte tränat varje vecka men jag har kommit tillbaka, inte kört gärnet för att sedan ge upp.

Jag minns förra sommaren när jag bara ville träna och träna men jag gjorde det inte. Nu kan jag säga att jag har tränat varje månad sedan i september. Ju mer tiden går desto mer vana blir det och desto roligare!

Mycket handlar nog om att jag har fått trevliga personer att träna med (tack för det!) men också att jag kommit med i en grupp och fått en tränare. Det har gjort att jag kan utvecklas och veta vad jag skall satsa på när jag är ensam och träna. Jag har vågat träna mer bland folk vilket har gett mig större möjligheter att träna.

Bloggen har också hjälpt mig! Det har blivit motiverande att träna för då vet jag att jag kan skriva det där träningsinlägget. Att det sedan är fler och fler som läser gör att man blir ännu mer motiverad.

Förut har jag kört gärnet ett tag för att sedan tröttna och inte träna på väldigt länge för att sedan börja igen. Dumt! Men nu har jag ändå det mer under kontroll.

Härliga tider 🙂

Kommentera